Fogás: egyéb, Alkalom: karácsony, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A narancs héját alaposan mossuk le, majd a narancsot vágjuk fél cm vastag karikákra.
A szeleteket tegyük egy lábasba, öntsük fel annyi vízzel, amennyi ellepi és lassú forralással főzzük 1 órán keresztül, majd szűrjük és csepegtessük le.
Az ecetben főzzük fel a cukrot, teatojásban tegyük bele a fűszereket, majd a narancsszeleteket is és takarék lángon kb. 20 percig főzzük.
Végül üvegekbe szedjük ki a narancsot, öntsük fel a sziruppal és zárjuk le.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A narancs kb. 4 hét múlva bontható!
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
cila1
2012.02.06 16:01
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
narancs héját, narancsot vágjuk, szeleteket tegyük, ecetben főzzük, kardamonhüvely, csillagánizs, fehérborecet, csepegtessük, szerecsendió, teatojásban, forralással, kimagozott, fűszereket, szeleteket, karikákra, keresztül, narancsot, narancsot, csipetnyi, sziruppal, bontható, üvegekbe, alaposan, Fűszeres, ecetben, narancs, takarék, amennyi, narancs, szedjük, narancs, fehérborecet, cukor, szem fekete bors, fahéj, kimagozott kardamonhüvely, csillagánizs,
|
|
|
|
|