Fogás: előétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hagymát meg pucoljuk, vastag karikára szeleteljük.
Lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, és forró olajban néhány perc alatt aranybarnára sütjük.
A végén sózzuk, borsozzuk.
Tejföllel, friss kenyérrel tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom, hamar kész van. Próbáld ki te is.
|
|
|
|
1 komment
|
13 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.20 08:12
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
eszter0727 |
2012.01.26. 17:35 (#1) |
|
 |
mit kell trükközni,hogy ne essen szét a hagymakarika? |
| |
|
|
|
végén sózzuk, zsemlemorzsába, aranybarnára, zsemlemorzsa, szeleteljük, édeshagyma, kenyérrel, borsozzuk, forgatjuk, Tejföllel, karikára, tálaljuk, pucoljuk, Lisztbe, olajban, hagymát, Próbáld, Rántott, tojásba, sütjük, néhány, Nagyon, vastag, tejföl, hagyma, sózzuk, alatt,
|
|
|
|
|