Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A bélszínt tenyérnyi nagyságúra, a füstölt szalonnát feleakkorára vágjuk. A bélszínt sózzuk, borsozzuk, és a hagymát felnégyeljük. A fűszerezett bélszínszeleteket, füstölt szalonna-szeleteket, hagymadarabokat egy vagy több nyársra húzzuk fel, nem túl szorosan egymás mellé, úgy, hogy a feltűzdelés váltakozva történjék. Zsírral kenegetve, állandóan forgatva, izzó parázs fölött jó pirosra sütjük. Tálra halmozott vagy formából kiborított puliszkára helyezve tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.13 10:34
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
bélszínt tenyérnyi, füstölt szalonnát, bélszínt sózzuk, hagymát felnégyeljük, fűszerezett bélszínszeleteket, vagy több, feltűzdelés váltakozva, zsiványpecsenye, hagymadarabokat, felnégyeljük, feleakkorára, feltűzdelés, puliszkával, fűszerezett, váltakozva, nagyságúra, kiborított, puliszkára, szeleteket, borsozzuk, tenyérnyi, szalonnát, történjék, állandóan, halmozott, kenegetve, bélszínt, szalonna, helyezve, tálaljuk, étvágyat, szalonna, formából, bélszín, húsos füstölt szalonna, hagyma ízlés szerint, zsír, törött bors,
|
|
|
|
|