Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Előkészítjük a tölteléket:a kolbászt,a szalonnát,a hagymát,a párizsit apróra vágjuk.A sajtot lereszeljük.Ezeket jól összekeverjük.
A hússzeleteket kiklopfoljuk úgy,hogy szép nagy szeleteket kapjunk,melyeket megsózunk,megborsozunk.A vékony hússzeleteket kiterítjük és elhelyezzük a töltelék egyik felén.A hús másik felét ráhajtjuk úgy,hogy szépen befedje a tölteléket.Jól lenyomkodjuk a széleit,bepanírozzuk,liszt be,tojásba,morzsába forgatjuk,majd bő,forró olajban kisütjük.
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Szalmaburgonya,rizs,vagy vegyesköret illik hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
zsugabubuspaci
2012.01.24 06:29
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
     
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
sütéshez Előkészítjük, párizsit apróra, sajtot lereszeljük, hússzeleteket kiklopfoljuk, vékony hússzeleteket, töltelék egyik, császárszalonna, parasztkolbász, Szalmaburgonya, összekeverjük, hússzeleteket, hússzeleteket, lenyomkodjuk, zsemlemorzsa, panírozáshoz, bepanírozzuk, Előkészítjük, kiklopfoljuk, megborsozunk, vöröshagyma, elhelyezzük, vegyesköret, lereszeljük, tölteléket, tölteléket, kiterítjük, szeleteket, megsózunk, forgatjuk, ráhajtjuk, szalonnát, sertéshús, nagy szelet sertéshús, parasztkolbász, fütöltfőtt császárszalonna, vöröshagyma, párizsi, reszelt sajt, bors, olaj sütéshez,
|
|
|
|
|