Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az élesztöt 1 dl langyos tejben felfuttatjuk adunk 1 kanál cukrot és 1 kanál lisztet hozzá. Mikor felnőtt az élesztő a liszt közepébe tesszük +1 drb tojást+a sót +még a 2 kanál cukrot+ 6 dl nagyon langyos tejet, jól eldolgozzuk, mikor összeált hozzá tesszük a rumot és az olvasztott margarint amiket megint jól eldolgozunk a tésztával.Mikor jól összeált letakarjuk és meleg helyen egy orát kelesztjük, kivágjuk és bő olajban megsütjük.Vaniliás porcukorral,barack,megylek várral tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Az edény legyen nagy,ugy 6 l-es lábos és ugy 2.5 ujjnyi olajat tegyunk bele, a maradék olajat hadjuk megszálni és egy más alkalommal is használhatjuk.
|
|
|
|
0 komment
|
11 ember kedveli
|
eniko1952
2012.01.01 21:57
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
liszt közepébe, olvasztott margarint, orát kelesztjük, edény legyen, maradék olajat, megylekvárral, kristálycukor, használhatjuk, felfuttatjuk, eldolgozunk, porcukorral, eldolgozzuk, letakarjuk, olvasztott, olvasztott, alkalommal, kelesztjük, megszálni, margarint, megsütjük, tésztával, közepébe, összeált, tálaljuk, Vaniliás, élesztöt, kivágjuk, összeált, margarin, evőkanál, rumaroma, liszt, élesztő, kávés kanál, evőkanál kristálycukor, egész tojás, olvasztott margarin, vagy csepp rumaroma,
|
|
|
|
|