Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A megtisztított póréhagymát hosszában kétfelé vágom, és fél karikákra szeletelem. Oliva olajon megpirítom a szétmorzsolt leveskockával.
Hozzáadom a csíkokra vágott csirkemell filét, a borsot, és fehéredésig pirítom.
Ezután hozzáadom a zöldségeket, a tárkonyt, felöntöm 0,5 dl vízzel és 20 perc alatt készre főzöm.
Ha az összes hozzávaló megpuhult, hozzáöntöm a hideg tejszínben elkevert keményítőt, és addig főzöm, amíg be nem sűrűsödik a ragu. A végén ízlés szerint sózom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok.
|
|
|
|
0 komment
|
10 ember kedveli
|
anyakatus
2014.03.04 21:03
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
megtisztított póréhagymát, szétmorzsolt leveskockával, csíkokra vágott, összes hozzávaló, hideg tejszínben, végén ízlés, leveskockával, megtisztított, szétmorzsolt, tyúkhúsleves, póréhagymát, fehéredésig, zöldségeket, fagyasztott, tejszínben, szeletelem, hozzáöntöm, megpirítom, csirkemell, csirkemell, csirkemell, póréhagyma, keményítőt, hozzáadom, hosszában, Tárkonyos, olívaolaj, karikákra, Hozzáadom, keményítő, sűrűsödik, tejszínes, póréhagyma fehér része, csirkemell filé, tyúkhúsleves-kocka, tejszín, kiskanál tárkony, evőkanál keményítő, evőkanál olívaolaj, bors,
|
|
|
|
|