Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A szalonnát szélesebb csíkokra vágjuk, és beleszórjuk a tepsibe. Erre fektetjük a sóval és majoránnával megszórt csirkecombokat. A hagymát és a fokhagymát megtisztítjuk és nagyobb darabokra vágva a hús mellé szórjuk. A gombát megtisztítjuk, félbevágjuk és a hús mellé helyezzük. Jöhet a fehérbor, majd az egészet lefedjük fóliával, és meleg sütőbe toljuk, ahol egy jó órát tölt letakarva. Ezután levesszük a fóliát, meglocsolgatjuk szafttal a húsokat, majd rászórjuk a reszelt sajtot. Visszatesszük a sütőbe, de már ne takarjuk be. Jó tíz perc elég ahhoz, hogy a sajt ráolvadjon a csirkecombokra, a szaft pedig lágy és krémes legyen.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Krumplipürével tálalom.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
csordasne
2014.02.25 13:52
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
szalonnát szélesebb, fokhagymát megtisztítjuk, gombát megtisztítjuk, egészet lefedjük, reszelt sajtot, sajt ráolvadjon, szaft pedig, meglocsolgatjuk, csirkecombokra, csirkecombokat, Krumplipürével, megtisztítjuk, megtisztítjuk, Visszatesszük, majoránnával, félbevágjuk, beleszórjuk, ráolvadjon, fokhagymát, Fehérboros, csirkesült, csirkecomb, darabokra, szalonnát, fektetjük, letakarva, majoranna, levesszük, szélesebb, helyezzük, fokhagyma, rászórjuk, szafttal, egész csirkecomb, gomba, hagyma, gerezd fokhagyma, fehérbor, szelet bacon, sajt, ízlés szerint, ízlés szerint majoranna,
|
|
|
|
|
Saslik
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
|
|
|
|
|