Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tejet a cukorral, csipet sóval és a vajjal sziruppá melegítjük, majd hozzáadjuk a búzadarát, kókuszreszeléket és aromát. Kicsit várunk, míg a gríz megdagad (pár perc)
Fóliával kibélelt tálcán 2 cm vastagon elsimítjuk. Teljesen hűtsük le, majd bevonás előtt vágjuk tetszőleges formákra.
A csokoládét vízgőz felett megolvasztjuk és belekeverjük az étolajat.
Fogpiszkáló segítségével mártogassunk és rácsra téve csepegtessük le a fölösleges csokoládét.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Díszíthetjük is, majd mikor kissé megszilárdult a csoki, hűtőbe tesszük (így megakadályozhatjuk a zsiradék kicsapódását a csokoládén)
|
|
|
|
0 komment
|
9 ember kedveli
|
noble
2014.09.21 09:51
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
       
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
vajjal sziruppá, gríz megdagad, csokoládét vízgőz, fölösleges csokoládét, zsiradék kicsapódását, kókuszreszeléket, kókuszreszelék, megolvasztjuk, megszilárdult, mártogassunk, segítségével, csepegtessük, belekeverjük, kicsapódását, Díszíthetjük, étcsokoládé, tetszőleges, Fogpiszkáló, fölösleges, Bevonáshoz, csokoládén, elsimítjuk, csokoládét, melegítjük, hozzáadjuk, csokoládét, búzadarát, megdagad, kibélelt, Teljesen, zsiradék, ízlés szerint cukor, búzadara, kókuszreszelék, kókusz aroma, csipet, Bevonáshoz, étcsokoládé, olaj,
|
|
|
|
|