Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tejfölt a tejszínnel és a porcukorral elkeverem. Egy magas falú, lehetőleg szögletes edény aljára (akár műanyag doboz) vékonyan kenek a tejfölből (kb. 3 mm vastagon). Erre rásorakoztatom a babapiskótákat egymás mellé, majd újra megkenem tejföllel. Erre jön egy réteg gyümölcs. Innentől a mennyiség szab határt, lehet rétegezve pakolni, lényeg hogy a babapiskóta alatt és felett is legyen tejföl, csak így puhul át. Tetejét gyümölccsel zárjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
4-6 órát állnia kell a hűtőben, hogy a piskóta átpuhuljon. Nagyon könnyű, üdítő édesség, főleg nyáron, és az amatőröknek is tuti siker !
|
|
|
|
0 komment
|
12 ember kedveli
|
fordgtr
2013.02.05 12:28
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
porcukorral elkeverem, magas falú, babapiskótákat egymás, réteg gyümölcs, mennyiség szab, babapiskóta alatt, piskóta átpuhuljon, rásorakoztatom, babapiskótákat, babapiskóta, babapiskóta, porcukorral, gyümölccsel, amatőröknek, cseresznye, átpuhuljon, tejszínnel, szögletes, tejföllel, lehetőleg, Habkönnyű, elkeverem, rétegezve, mennyiség, tejfölből, megkenem, Innentől, gyümölcs, evőkanál, vékonyan, porcukor, vastagon, gyümölcs, nagy pohár tejföl, tejszín, evőkanál porcukor, babapiskóta,
|
|
|
|
|