Fogás: előétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tojásokat keményre főzöm, és ha kihűltek, megtisztítva hosszában kettévágom mindegyiket. A sárgáját a sertésmájkrémmel, mustárral, kevés őrölt borssal jól összedolgozom, és visszatöltöm a tojásfehérjékbe, amelyeket egy hosszú tálba rakok. Egész tojás magasságig formázom, pár pötty pirosaranyat nyomok rá, zöld petrezselymmel díszítem . Azután tartármártást készítek és közé öntöm.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom, és gyorsan elkészül! Ha váratlan vendég jön, akkor is jól jön, mert alapanyag mindig van hozzá itthon!
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.10.08 23:22
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tojásokat keményre, hosszú tálba, sertésmájkrémmel, tojásfehérjékbe, petrezselymmel, tartármártást, összedolgozom, tartármártás, megtisztítva, pirosaranyat, serésmájkrém, visszatöltöm, mindegyiket, magasságig, kettévágom, kávéskanál, amelyeket, hosszában, alapanyag, tojásokat, őröltbors, mustárral, díszítem, formázom, sárgáját, kihűltek, elkészül, keményre, tojás, doboz serésmájkrém, kávéskanál mustár, őröltbors, tartármártás,
|
|
|
|
|