Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A cukkinit tészta reszelőn reszeljük le héjával együtt, fűszerezzük és 1-2 percig állni hagyjuk, majd hozzákeverjük a teljes őrlésű tönkölybúzalisztet. Ezt követően 170 C°-os olíva olajban pirosra, ropogósra sütjük, mint a sima lapcsánkát szoktuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Frissen, forrón fogyasztjuk,a tetejére szórhatunk reszelt sajtot is.
|
|
|
|
1 komment
|
13 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.07.13 19:12
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
dudaas |
2012.07.20. 11:14 (#1) |
|
|
toccsni magyarul, bocsi. |
| |
|
|
|
cukkinit tészta, teljes őrlésű, sima lapcsánkát, tetejére szórhatunk, hozzákeverjük, tönkölyliszt, fogyasztjuk, fűszerezzük, szórhatunk, lapcsánkát, ropogósra, lapcsánka, fokhagyma, reszeljük, Cukkinis, követően, reszelőn, cukkinit, tetejére, kiörlésű, pirosra, héjával, Frissen, cukkini, reszelt, hagyjuk, reszelt, olajban, szoktuk, tócsni, cukkini, teljes kiörlésű tönkölyliszt, őrölt bors, gerezd tört fokhagyma, hagyma, olaj, reszelt sajt,
|
|
|
|
|
Isler
|
0 komment
|
10 ember kedveli
|
|
|
|
|
|