Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A megmosott, kimagozott meggyet annyi vízben kezdem főzni, amennyi ellepi. Hozzáadom a fűszereket és készre főzöm. Közben a lisztből és vízből sima habarást készítek. Felhígítom a meggylével és ráöntöm a meggyre. Utólag még ízesítem.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Főtt húsokhoz kínálom.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
davidcsilla
2014.01.26 20:04
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
citromlével, Meggymártás, meggylével, Felhígítom, kimagozott, fűszereket, szegfűszeg, megmosott, Hozzáadom, lisztből, húsokhoz, citromlé, készítek, ízesítem, habarást, ráöntöm, meggyre, meggyet, amennyi, kínálom, vízből, Utólag, Közben, készre, ellepi, csipet, liszt, meggy, csipet szegfűszeg, csipet fahéj, cukor, citromlé,
|
|
|
|
|