Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Lereszeljük a káposztát és a nyers birsalmát. Kis sóval, cukorral megpároljuk, és néhány csepp almaecettel ízesítjük.
Ha kész, lecsepegtetjük, és a sóval és borssal jól beízesített konyhakész kacsa hasába töltjük.
Utána megpucoljuk a vöröshagymát,beleszurkálju k a szegfűszegeket és ezt is a kacsa hasába tesszük.
A kacsát 200 fokos sütőben ropogósra sütjük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Burgonyapürével tálaljuk.
|
|
|
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.12 11:50
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
    
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
nyers birsalmát, kacsa hasába, Burgonyapürével, szegfűszegeket, beleszurkáljuk, lecsepegtetjük, vöröshagymát, Lereszeljük, megpároljuk, almaecettel, beízesített, vöröshagyma, megpucoljuk, szegfűszeg, konyhakész, birsalmát, ízesítjük, kacsasült, káposztát, ropogósra, cukorral, almaecet, tálaljuk, káposzta, birsalma, borssal, Töltött, töltjük, egész kacsa, káposzta, birsalma, szegfűszeg, vöröshagyma, bors, almaecet, cukor,
|
|
|
|
|