Fogás: leves, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Karikára vágom a sárgarépát, petrezselymet; a hagymát, zellert, paradicsomot kockára; és a káposztát szeletekre vágom. Az olajon megpirítom először a hagymát, majd a sárgarépát, petrezselymet és a zellert együtt, ha lepirult kevés vízzel párolom. Jó, ha ropogósak maradnak a zöldségek, pár perc párolás elég. Adok hozzá 2 liter vizet, a leveskockákat, majd a paradicsomot, a piros aranyat, és felforralom. Belefőzöm a tésztát. Mikor a tészta már puha, hozzáadom a káposztát, hogy az is ropogós maradjon. A liszttel elkevert tejföllel behabarom.Újra forralom, elzárom a lángot, és megborsozom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
anyakatus
2014.03.21 21:33
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
káposztát szeletekre, olajon megpirítom, zellert együtt, piros aranyat, liszttel elkevert, petrezselymet, petrezselymet, leveskockákat, paradicsomot, petrezselyem, paradicsomot, felforralom, megborsozom, leveskocka, megpirítom, orsótészta, sárgarépát, szeletekre, sárgarépát, paradicsom, behabarom, káposztát, zöldségek, Belefőzöm, hozzáadom, tejföllel, káposztát, sárgarépa, ropogósak, maradjon, liszttel, hagyma, csipet, liszt, paradicsom, étolaj, csipet bors, tejföl, leveskocka, szál sárgarépa, káposzta, szál petrezselyem, tészta orsótészta, zeller,
|
|
|
|
|