Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A sertéscombot csíkokra vágom és kevés olajon megpirítom. A hagymát ráteszem. Szakaszosan felöntöm vízzel mindaddig, ameddig félig meg nem puhul. Ízesítem és ha már elkezdett puhulni, hozzáadom a felaprított cukkinit, majd tovább párolom. Ha teljesen puha a hús, behabarom és tejszínnel dúsítom. Én egy kicsi mustárt is teszek bele.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Tésztát kínálok mellé.
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
bejusss
2014.03.28 16:15
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
sertéscombot csíkokra, hagymát ráteszem, felaprított cukkinit, kicsi mustárt, sertéscombot, ételízesítő, Szakaszosan, felaprított, sertéscomb, megpirítom, sertésragu, tejszínnel, mindaddig, fokhagyma, átszitált, elkezdett, hozzáadom, behabarom, csíkokra, teljesen, ráteszem, Cukkinis, Ízesítem, cukkinit, felöntöm, ameddig, tejszín, dúsítom, cukkini, párolom, hagyma, étolaj, sertéscomb, cukkini, átszitált liszt, tejszín, gerezd áttört fokhagyma, csipet ételízesítő, mustár, csipet, csipet bors,
|
|
|
|
|