Fogás: előétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húst összedolgozzuk a fűszerekkel, a petrezselyemmel, sóval, az olívaolajjal és a tojással.
A hagymát lereszeljük, a fokhagymát felaprítjuk, és azt is hozzáadjuk a húshoz.
Óvatosan adagoljuk a zsemlemorzsát, annyit adunk hozzá, míg formázható masszát nem kapunk.
Hagyjuk állni egy jó fél órát.
Ha grillen sütjük, akkor beolajozott kézzel a grillnyárs köré formázzuk, és alumínium tálcára helyezzük, izzó parázs fölött készre sütjük. (Ha grill serpenyőben készítjük, akkor elhagyható a nyárs, csak formázzuk kis kolbász alakúra.)
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Egy újságban bukkantam erre a receptre, és nagyon megtetszett.:
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.18 09:59
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
húst összedolgozzuk, hagymát lereszeljük, fokhagymát felaprítjuk, grillnyárs köré, újságban bukkantam, petrezselyemmel, összedolgozzuk, zsemlemorzsát, olívaolajjal, petrezselyem, zsemlemorzsa, lereszeljük, megtetszett, felaprítjuk, fűszerekkel, serpenyőben, beolajozott, vöröshagyma, grillnyárs, elhagyható, hozzáadjuk, gyömbérpor, formázható, fokhagymát, fokhagyma, alumínium, adagoljuk, formázzuk, helyezzük, olívaolaj, készítjük, darált sertéshús curry, csapott kömény, tojás vöröshagyma, zsemlemorzsa,
|
|
|
|
|
Vadas
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
|
|
|
|
|