Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
a hússzeleteket enyhén kiklopfolom besózom és borsozom,majd állni hagyom.A kolbászt és az uborkát a hagymát felkarikázom.Egy ek.olajon megpiritom a kolkászt,a hagymát,uborkát majd ráöntöm a kikevert tojást/ sózni nem kell mivel a kolbász sós / és izletes rántottát készitek.A hús szeleteket megtöltöm a izesitett rántottával és ezután felgöngyölöm.Betekerem baconbe és utána az alufóliában.Szorosan megtekerem a két végét és a tepsibe rakom, amiben fél dl vizet is öntök.Kb 1 órán keresztül 160 fokos sütőben párolom majd a csomagolásból kibontva megpiritom a tetejét is
Én sült krumplival tálaltam és cékla salátával
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
nem egy könnyű étel, de nagyom finom.
Előtte egy könnyű levest kell enni és utána minden beléd fog férni.
|
|
|
|
0 komment
|
16 ember kedveli
|
ibolya58
2012.01.21 13:23
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hagymát felkarikázom, kikevert tojást, izesitett rántottával, tepsibe rakom, csomagolásból kibontva, könnyű étel, könnyű levest, csomagolásból, hússzeleteket, felgöngyölöm, felkarikázom, kiklopfolom, rántottával, alufóliában, megtekerem, szeleteket, megpiritom, szeletelve, megpiritom, krumplival, salátával, izesitett, keresztül, Betekerem, rántottát, megtöltöm, újhagyma, kikevert, kolkászt, piritott, Szorosan, kibontva, tálaltam, karaj szeletelve, kisebb darab kolbász, csemege uborka, csokor újhagyma, tojás, bacon, köretnek piritott burgonya,
|
|
|
|
|