Fogás: ital, Alkalom: farsang, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
1 l olcsó vörös bort összekeverünk 2 dl rummal és, ha száraz vermutot akarunk készíteni, 15 dkg cukorral, ha édeset, akkor 20 dkg cukorral. A gyógynövényboltban vásárolunk szagosmügét, és fehérüröm füvet mindegyikből öt ujjunkkal felcsippentett mennyiséget teszünk 3 dl vízbe, 5 percig lassan forraljuk, majd átszűrve hidegen a borhoz öntjük. Jól összerázzuk, és pár napig állni hagyjuk, hogy beérjen.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom....
|
|
|
|
0 komment
|
12 ember kedveli
|
alex58
2012.02.12 17:40
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
borhoz öntjük, felcsippentett, összekeverünk, mindegyikből, összerázzuk, szagosmügét, mennyiséget, vásárolunk, készíteni, fehérüröm, forraljuk, ujjunkkal, cukorral, átszűrve, cukorral, vermutot, vörösbor, akarunk, beérjen, teszünk, hagyjuk, hidegen, vermut, szagos, lassan, édeset, percig, vörösbor, cukor, fehér üröm, szagos müge,
|
|
|
|
|