Fogás: leves, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A sütőtököt meghámozom majd feldarabolom. Egy lábasba téve, annyi vizet töltök rá, amennyi éppen ellepi. Sózom, majd addig főzöm, amíg a sütőtök puha nem lesz. A megpuhult sütőtököt elturmixolom, majd beleöntöm a főzőtejszínt. Ízesítem borssal, szerecsendióval, majd felforralom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Krutonnal tálalom.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
patakigigi
2014.02.14 16:39
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
sütőtököt meghámozom, lábasba téve, sütőtök puha, megpuhult sütőtököt, szerecsendióval, szerecsendió, feldarabolom, elturmixolom, főzőtejszínt, főzőtejszín, felforralom, meghámozom, Krutonnal, krutonnal, beleöntöm, sütőtököt, sütőtököt, krémleves, megpuhult, Ízesítem, tálalom, amennyi, sütőtök, Sütőtök, lábasba, borssal, sütőtök, kenyér, töltök, csipet, sütőtök, csipet, főzőtejszín, csipet bors, csipet szerecsendió, marék kenyér kocka,
|
|
|
|
|