Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Hámozzuk meg és főzzük a burgonyát 15 percig sós vízben, majd szűrjük le.
Olajozzunk ki egy hőálló tálat, majd karikázzuk bele a burgonyát.
Morzsoljuk bele a tejfölbe a Fokhagymás Ízbombát és Petrezselymes Ízbombát.
Öntsük le a burgonyát a fűszeres tejföllel, majd süssük 20 percig 200 fokon.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Szükség esetén ízesítsük tovább delikáttal.
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.25 09:48
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hőálló tálat, fűszeres tejföllel, Petrezselymes, Petrezselymes, ételízesítő, Fokhagymás, karikázzuk, delikáttal, Olajozzunk, Morzsoljuk, Fokhagymás, burgonyát, tejföllel, ízesítsük, burgonyát, burgonyát, tejfölbe, Hámozzuk, fűszeres, szószban, tejfölös, fűszeres, burgonya, Burgonya, Ízbombát, Ízbombát, szűrjük, Ízbomba, burgonya, tejföl, Knorr Fokhagymás Ízbomba, Knorr Petrezselymes Ízbomba, Knorr Delikát8 ételízesítő, olaj,
|
|
|
|
|