Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A combokat megtisztítom, kicsontozom. Ezután fogok egy tálat, beleteszem a paradicsompürét, majd hozzákeverem az olajat, az összepréselt fokhagymát és az összes fűszert. Ezt a húsra kenem, majd mindegyiket jénaiba teszem. Kb. fél órát sütöm őket, majd meghintem a sajttal és újabb negyed órát sütöm, fedő alatt. Végül, még néhány percig, fedő nélkül pirítom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Párolt rizst kínálok mellé!
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
balabala63
2014.06.08 18:27
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
 
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
combokat megtisztítom, összepréselt fokhagymát, összes fűszert, húsra kenem, paradicsompürét, paradicsompüré, Paradicsomos, megtisztítom, hozzákeverem, összepréselt, mindegyiket, kicsontozom, beleteszem, fokhagymát, csirkecomb, csirkecomb, fokhagyma, rozmaring, meghintem, combokat, pirítom, fűszert, jénaiba, sajttal, kínálok, Párolt, olajat, nélkül, néhány, teszem, paradicsompüré, gerezd fokhagyma, rozmaring, sajt, étolaj, csirkecomb, bors,
|
|
|
|
|