Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A lisztet, zsiradékot, cukrot, vaníliás cukrot, sót, tojást, sütőport gyúrjuk össze, majd felezzük el a tésztát. Az egyik feléhez keverjük a maradék hozzávalókat. Mindkét részt tegyük 30 percre a hűtőbe. Alufólián nyújtsuk ki külön a tésztákat. A világos tésztát tegyük a sötétre, és tekerjük össze. Szeleteljük fel vékonyan, és az így kapott csigákat süssük ki (180 fokon kb. 8-10 perc).
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Egy kis kókusszal még megszórhatjuk izlés szerint! Vagy olvasztott csokoládéval.
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
redrozsa
2012.06.15 09:02
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
egyik feléhez, maradék hozzávalókat, világos tésztát, megszórhatjuk, hozzávalókat, csokoládéval, Szeleteljük, zsiradékot, késhegynyi, olvasztott, Alufólián, csipetnyi, tésztákat, kókusszal, vaníliás, csigákat, vékonyan, rumaroma, sütőport, evőkanál, tekerjük, felezzük, nyújtsuk, keverjük, vaniliás, margarin, evőkanál, tésztát, világos, liszt, vagy Rama margarin, cukor, csomag vaniliás cukor, csipetnyi, tojás, késhegynyi sütőpor, evőkanál kakaó, evőkanál, néhány csepp rumaroma,
|
|
|
|
|