Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A légkeveréses sütőt előmelegítjük 200 C fokra.
A burgonyát alaposan megsikáljuk,uborkagyalun leszeljük. Egy tálba tesszük a burgonyaszeleteket,hozzáad juk az olajat,a citromlevet és a borsot,majd alaposan átforgatjuk,hogy minden szelet ízesítve legyen.
Szilikonos papírral bélelt tepsire fektetjük a szeleteket úgy, hogy ne fedjék egymást,meghintjük kevés sóval,és kb 10 perc alatt ropogósra sütjük.Akkor jó ha hólyagosodik,és épphogy barnulni kezd.Frissen fogyasztjuk kedvenc mártogatósunkkal
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Lehet beszórni piros paprikával,reszelt sajttal (sütés előtt is lehet )vagy még forrón amikor kivesszük a sütőből.
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.15 10:47
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
légkeveréses sütőt, burgonyát alaposan, tálba tesszük, mártogatósunkkal, előmelegítjük, uborkagyalun, légkeveréses, hólyagosodik, citromlevet, átforgatjuk, megsikáljuk, fogyasztjuk, Szilikonos, hozzáadjuk, meghintjük, szeleteket, paprikával, leszeljük, burgonyát, fektetjük, kivesszük, ropogósra, ízesítve, beszórni, barnulni, alaposan, papírral, evőkanál, evőkanál, nagyobb burgonya, evőkanál oliva olaj, evőkanál citromlé, frissen őrölt bors,
|
|
|
|
|