Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Ezeket a hozzávalókat összekevered. A sütőt előmelegíted. A tepsibe helyezel sütőpapírt, azt megkened az olajjal, hogy a massza ne ragadjon bele. A masszát ráöntöd a papírra, és be a sütőbe. Itt már a lángot kisebbre veszed, hogy meg ne égjen a massza. A massza megemelkedik. Ha a massza kemény, tehát nem nyers, kiveszed a sütőből, ráteszed a sonkát, ráreszeled a sajtot, és vissza a sütőbe. Ha a sajt ráolvadt, tepsistől kiveszed, majd egy kicsit vársz, hogy hűljön, vagy ha bírod a meleget, szépen feltekered. 1-1,5 cm vastagságú szeletekre vágom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ízlés szerint lehet beletenni fokhagymát, vöröshagymát is, ki hogyan szereti. Sót nem teszek bele, mert a delikát sós.
|
|
|
|
0 komment
|
28 ember kedveli
|
mildiko50
2011.12.12 05:20
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hozzávalókat összekevered, sütőt előmelegíted, tepsibe helyezel, masszát ráöntöd, lángot kisebbre, massza megemelkedik, massza kemény, sajt ráolvadt, kicsit vársz, vöröshagymát, előmelegíted, megemelkedik, hozzávalókat, összekevered, sütőpapírt, feltekered, vastagságú, szeletekre, fokhagymát, ráreszeled, Trappista, tepsistől, sütőpapír, felvágott, beletenni, majoránna, megkened, kiveszed, kisebbre, ráteszed, ráolvadt, ragadjon, helyezel, kiveszed, evőkanál, tojás, tejföl, csapott evőkanál liszt, Delikát, bors, majoránna, sonka vagy felvágott, Trappista sajt, sütőpapír, olaj,
|
|
|
|
|