Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 15 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A nyers gombát és burgonyát kfelkockázom! A gombát csöppnyi olajon megfuttatom és hozzáadom a burgonyát, a reszelt vöröshagymát, majd ízlés szerint fűszerezem! Hozzáöntök 4 dl vizet! 15 percig főzöm együtt a hozzávalókat! A teljes kiőrlésű lisztet kikeverem a főzőkrémmel és megmelegítem a levessel együtt, majd az egészet felforralom! Megszórom frissen vágott metélőhagymával.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
anitakezi
2014.09.25 17:41
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
nyers gombát, gombát csöppnyi, reszelt vöröshagymát, teljes kiőrlésű, levessel együtt, egészet felforralom, metélőhagymával, megmelegítem, hozzávalókat, vöröshagymát, kfelkockázom, vöröshagyma, felforralom, főzőkrémmel, megfuttatom, fűszerezem, gombaleves, Hozzáöntök, burgonyát, kikeverem, Burgonyás, Megszórom, burgonyát, hozzáadom, kiőrlésű, csöppnyi, burgonya, levessel, étvágyat, főzőkrém, reszelt, kívánok, étolaj, vöröshagyma, liszt, gomba, főzőkrém, burgonya,
|
|
|
|
|