Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 120 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Fogunk egy nagyobb tepsit, az alját megspriccelem pár csepp olívával, ebbe fogom tenni a vékonyra szelt burgonyát és a combokat. A fűszereket egy tálkában, előre összekeverem. Ezzel a keverékkel szórom meg a combokat. Betesszem őket a tepsibe rá a burgonyára, melléteszem a fokhagymagerezdeket, meg a pár cikkre felvágott hagymát. Fedő alatt sütöm előmelegített sütőben 180 fokon másfél órát, majd a fedőt levéve még félórát.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
anyakatus
2014.04.12 16:08
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
nagyobb tepsit, alját megspriccelem, vékonyra szelt, keverékkel szórom, fedőt levéve, megspriccelem, előmelegített, összekeverem, burgonyával, melléteszem, vöröshagyma, ételízesítő, burgonyára, Csirkecomb, fűszereket, csirkecomb, kávéskanál, kávéskanál, keverékkel, kávéskanál, burgonyát, fokhagyma, felvágott, majoranna, Betesszem, vékonyra, étvágyat, combokat, combokat, olívával, tálkában, egész csirkecomb, kávéskanál gyömbér, kávéskanál majoranna, kávéskanál ételízesítő, gerezd fokhagyma, vöröshagyma, burgonya, csipet,
|
|
|
|
|
Krémes
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
|
|
|
|
|