Fogás: desszert, Alkalom: farsang, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A margarint a tojással és a cukorral habosra keverem, majd hozzáadom a lisztet, mákot, tejet, sütőport és a fahéjat. Alaposan összekeverem, majd kivajazott, kilisztezett kerek tortaformába öntöm. Előmelegített sütőben (180-200 fok) kb. 40 percig sütöm. Ha kész, porcukorral megszórom a tetejét. Lehet krémmel vagy lekvárral tölteni, de én nem szoktam, mert magában is nagyon finom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nem fog kiszáradni, jó puha marad napokig!
|
|
|
|
0 komment
|
12 ember kedveli
|
fordgtr
2013.02.11 15:41
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
cukorral habosra, Előmelegített, összekeverem, kilisztezett, tortaformába, porcukorral, késhegynyi, kivajazott, kiszáradni, megszórom, lekvárral, margarint, hozzáadom, tojással, sütőport, Alaposan, cukorral, margarin, szoktam, keverem, magában, habosra, lisztet, sütőben, tetejét, krémmel, tölteni, egész tojás, margarin, bögre cukor, bögre darált, bögre langyos, bögre liszt, xsomag sütőpor, késhegynyi fahéj,
|
|
|
|
|