Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Lobogó, sós vízben kifőzöm a tésztát. Közben elkészítem az öntetet. Egy kis tálba teszem a csíkokra vágott aszalt paradicsomot és a bazsalikomot, a felaprított fokhagymát meg a fenyőmagot, majd az egészet bőségesen meglocsolom olívaolajjal. A kifőtt tésztát leszűröm, ráöntöm szószt, és azonnal tálalom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom!
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
francesca
2014.09.10 16:09
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csíkokra vágott, felaprított fokhagymát, egészet bőségesen, kifőtt tésztát, olívaolajjal, szélesmetélt, paradicsomot, bazsalikomot, paradicsomos, meglocsolom, felaprított, elkészítem, paradicsom, fenyőmagot, bazsalikom, fokhagymát, bőségesen, olívaolaj, fokhagyma, csíkokra, leszűröm, kifőzöm, tésztát, egészet, öntetet, tésztát, azonnal, ráöntöm, tálalom, vágott, csipet, gerezd fokhagyma, olívaolaj, csipet bors, marék bazsalikom levél, szélesmetélt, szem aszalt paradicsom,
|
|
|
|
|