Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A húst lisztbe forgatom, majd olajon mind két oldalát megsütöm, hozzáadom a hagymát,a zúzott fokhagymát,a gombákat,majd együtt tovább párolom.Amikor a gomba levet engedett, bele teszem a fűszereket,a kakukkfüvet,sót,borsot,pet rezselyemzöldet,és egy kiskanál mustárt,10 percig még párolom.és rizzsel vagy petrezselymes krumplival tálalom
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A húst forró olajon kell hirtelen pirosra sütni.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
granared
2012.04.18 15:33
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
húst lisztbe, zúzott fokhagymát, gomba levet, kiskanál mustárt, húst forró, petrezselymes, petrezselyem, kakukkfüvet, fokhagymát, fűszereket, krumplival, hozzáadom, fokhagyma, csipetnyi, forgatom, engedett, kiskanál, kakukkfű, gombákat, hirtelen, megsütöm, gombával, kiskanál, tallérok, csiperke, pirosra, oldalát, lisztbe, Szarvas, párolom, szarvas, szarvas gerinc filé deka, mustár kiskanál, kakukkfű csipetnyi, bors, petrezselyem zöld, hagyma, fokhagyma gerezd, liszt,
|
|
|
|
|