Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Vágjuk apróra a vöröshagymát, kis kockákra a kolbászt és a krumplit. Egy edényben kevés olívaolajat hevítünk és üvegesre pirítjuk benne a hagymát, a kolbásszal együtt. Adjunk hozzá vizet, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a fűszereket, majd a burgonyát, és fedő alatt addig főzzük, amíg a burgonya megpuhul. Ha már puha, belerakjuk a levesbe a spenótleveleket és felöntjük a tejszínnel. Pár percig még forraljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
noble
2015.04.11 06:04
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
edényben kevés, kolbásszal együtt, burgonya megpuhul, spenótleveleket, burgonyaleves, vöröshagymát, olívaolajat, vöröshagyma, bazsalikom, tejszínnel, fűszereket, hozzáadjuk, belerakjuk, babérlevél, kolbásszal, olivaolaj, forraljuk, borsozzuk, burgonyát, felöntjük, kolbászos, krumplit, kolbászt, edényben, burgonya, Spenótos, pirítjuk, üvegesre, kockákra, vöröshagyma, szál kolbász, krumpli, víz, spenót, pici olivaolaj, bors, oregano, bazsalikom, babérlevél, tejszín,
|
|
|
|
|