Fogás: köret, Alkalom: születésnap, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A burgonyákat alaposan megmosom ,lecsöpögtetem , majd 1 / 2 - 1 cm-ként bevagdosom , de nem teljesen.
Egy sütőpapírral bélelt tepsibe rakom,.
Az olajat felmelegítem,a felszeletelt fokhagymát rádobom, s egy kicsit pirítom , de ne égjen meg.
A tepsibe lévő burgonyákat ecsettel a fokhagymás olajjal megkenem.
A tetejére vaj darabkákat rakok,sózom és borsozom , a friss kakukkfüvet felaprítva a tetejére szórom kicsit elkeverem utána.
A sütőben megsütöm utána.
220 fokon kb: 40-45 perc alatt megsül.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Attól , hogy nem olajon sül mint a sült burgonya, könnyebb, kalóriaszegényebb lesz,a kakukkfűtől pedig finom ízt kap.
Jó étvágyat kívánok hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
24 ember kedveli
|
ibolya58
2012.07.21 22:01
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
          
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
burgonyákat alaposan, sütőpapírral bélelt, olajat felmelegítem, felszeletelt fokhagymát, kicsit pirítom, tepsibe lévő, fokhagymás olajjal, friss kakukkfüvet, tetejére szórom, sütőben megsütöm, sült burgonya, kakukkfűtől pedig, lecsöpögtetem, sütőpapírral, felszeletelt, felmelegítem, burgonyákat, burgonyákat, Kakukkfüves, kakukkfüvet, kakukkfűtől, bevagdosom, fokhagymás, fokhagymát, darabkákat, felaprítva, olívaolaj, elkeverem, harmónika, fokhagyma, étvágyat, könnyebb, burgonya, tetejére, borsozom, tetejére, megsütöm, megkenem, burgonya, gerezd fokhagyma, olívaolaj, csokor friss kakukkfű, bors,
|
|
|
|
|