Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 15 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tejszínhabot kemény habbá verem, cukrozom és adok hozzá vaníliát. A szedret lecukrozom. Pohárba nyomok egy réteg tejszínhabot, rá a cukrozott szeder, majd újra tejszínhab. Hűtőben érlelem.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
pokollady
2014.01.28 09:07
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tejszínhabot kemény, szedret lecukrozom, réteg tejszínhabot, cukrozott szeder, tejszínhabot, tejszínhabot, tejszínhab, lecukrozom, pohárkrém, cukrozott, vaníliát, cukrozom, porcukor, Hűtőben, Pohárba, Szedres, érlelem, tejszín, szedret, vanília, szeder, szeder, nyomok, kemény, Nagyon, finom, réteg, hozzá, cukor, habbá, szeder, tejszín, vanília, cukor, porcukor,
|
|
|
|
|
Hercli
|
0 komment
|
6 ember kedveli
|
|
|
|
|
|