Fogás: leves, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Egy serpenyőben felmelegítem az olajat és ráteszem a kockára vágott hús pirítani.
Ezek után beleteszem még a hagymát is, kevergetem , majd a köményt, pirospaprikát és a majoránnát is .
Rövid ideg pirítom együtt, utána felöntöm a levessel, és elkezdem főzni.
Az összes zöldséget a félig elkészült leveshez adom , fűszerezem sóval, borssal.
Alacsony lángon főzöm tovább, kb : 1- 1 .5 órát.
Amikor már kész tányérba tálalom és megszórom apróra vágott petrezselyemzölddel
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Egy kicsit fel van turbózva, de is nagyom finom lett.
Kiadós leves , ezután már csak valami könnyű desszert illik...
Jó étvágyat kívánok hozzá.
|
|
|
|
0 komment
|
18 ember kedveli
|
ibolya58
2013.03.04 22:05
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
serpenyőben felmelegítem, kockára vágott, összes zöldséget, félig elkészült, petrezselyemzöld, Sertésragúleves, fejeskáposzta, pirospaprikát, sertéslapocka, pirospaprika, felmelegítem, serpenyőben, fűszerezem, babérlevél, szeletelve, kevergetem, majoránnát, beleteszem, zöldséget, elkészült, fehérrépa, majoranna, megszórom, rozmaring, sárgarépa, kakukkfű, húsleves, pirítani, étvágyat, kockákra, sertéslapocka, olaj, pirospaprika, majoranna, kömény, közepes hagyma, kockákra vágott burgonya, sárgarépa karikára vágva, fehérrépa szeletelve, fejeskáposzta csíkokra vágva, kakukkfű, rozmaring, babérlevél, húsleves, friss petrezselyemzöld, bors,
|
|
|
|
|