Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az olajon (vagy baromfizsíron) elkezdjük párolni a darált húst és a csigatésztát. Ha félig megpárolódott, beletesszük a feldarabolt leveszöldséget és az egészben hagyott hagymát. Még pároljuk keveset, majd felengedjük vízzel, hozzáadunk ízlés szerint ételízesítőt, sót. A zöldséggel egy időben megfő a darált hús és a csigatészta. Félfövésnél beletesszük a petrezselyem zöldjét. Aki szereti, egy csipet tárkonnyal és egy leheletnyi sáfránnyal még ízesítheti.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon kiadós és ízletes leves. Jó étvágyat hozzá!
Szűkebb és tágabb családunkban kedvelt, kiadós leves.
|
|
|
|
1 komment
|
5 ember kedveli
|
galambjani
2012.12.05 15:52
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
zsokazsoka |
2013.01.02. 13:34 (#1) |
|
 |
galambjaninak üzenem tisztelettel, ,ezt én is szoktam csinálni,de egy jó tanács az ételízesítőt hagyd el mert amibe ízfokozó van roppant sok betegséget idéz elő,a glutamát ,ideg ölő méreg ,én nem használok soha ,és isteni finom ételt főzök nélküle helyette tárkonnyal próbáljátok meg ,mindig azzal fogod csinálni az egészséges , üdv Zsóka |
| |
|
|
|
darált húst, feldarabolt leveszöldséget, egészben hagyott, időben megfő, petrezselyem zöldjét, csipet tárkonnyal, leheletnyi sáfránnyal, leveszöldséget, baromfizsíron, megpárolódott, családunkban, petrezselyem, petrezselyem, ételízesítőt, csigatésztát, feldarabolt, beletesszük, Félfövésnél, ételízesítő, csigatészta, felengedjük, baromfizsír, beletesszük, csigatészta, zöldséggel, leheletnyi, hozzáadunk, ízesítheti, tárkonnyal, sáfránnyal, elkezdjük, sárgarépa, fehérrépa, darált sertés vagy baromfi, evőkanál csigatészta, csokor petrezselyem, sárgarépa, fehérrépa, hagyma, ételízesítő,
|
|
|
|
|
Tócsi
|
0 komment
|
8 ember kedveli
|
|
|
|
|
|