Fogás: desszert, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tejet felforralom cukorral és vaníliával. A tojásokat szétválasztom és a fehérjét, kemény habbá verem. Egy edényben vizet forralok, 5 evőkanál cukorral. Beleszaggatom a galuskákat és gyöngyöző vízben megfőzöm őket. A sárgákat a cukorral és a liszttel kihabosítom, majd a forró tejbe öntöm és néhány percig forralom, ezután lekapcsolom. A narancs héját vékony csíkokra vágom és kevés cukron átforgatom, majd belekeverem a madártejbe. Jól lehűtve kell fogyasztani.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Isteni finom.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
kicsidyya
2014.04.27 18:58
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tejet felforralom, tojásokat szétválasztom, edényben vizet, liszttel kihabosítom, forró tejbe, narancs héját, Beleszaggatom, szétválasztom, belekeverem, felforralom, lekapcsolom, kihabosítom, fogyasztani, vaníliával, galuskákat, átforgatom, madártejbe, gyöngyöző, tojásokat, Narancsos, liszttel, fehérjét, edényben, evőkanál, cukorral, forralok, megfőzöm, sárgákat, cukorral, forralom, csíkokra, cukorral, tojás, kanál liszt, cukor, narancs, vanília,
|
|
|
|
|