Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 10 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Miközben a Totu krém extrát habverővel kevergetjük vékony sugárban hozzácsorgatjuk az olajat. Ha úgy látjuk, hogy az olaj összekapja a krémet, akkor fejezzük be az olaj hozzácsorgatását és keverjük addig amíg a majonéz kisimul, innentől folytathatjuk az olaj hozzáadását. Hozzáadjuk az ízesítő anyagokat. További felhasználás előtt 1-2 órára hűtőszekrénybe tesszük, hogy az ízek összeérhessenek.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon sokan tartanak a nyers tojásból készült majonéztől. Az ő figyelmükbe ajánlanám, ezt a verziót. Nagy előnye még, hogy nagyon sokáig eláll a hűtőben.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
noble
2015.07.04 08:16
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
olaj összekapja, olaj hozzácsorgatását, majonéz kisimul, olaj hozzáadását, ízesítő anyagokat, ízek összeérhessenek, nyers tojásból, hozzácsorgatását, összeérhessenek, hozzácsorgatjuk, hűtőszekrénybe, folytathatjuk, felhasználás, kevergetjük, hozzáadását, paleosoknak, paleosoknak, figyelmükbe, majonéztől, összekapja, Hozzáadjuk, habverővel, anyagokat, ajánlanám, tartanak, sugárban, tojásból, citromlé, keverjük, innentől, Miközben, fejezzük, paleolaj, Totu krém extra, paleolaj paleosoknak olaj, Dijoni mustár, citromlé, törött bors,
|
|
|
|
|