Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A lisztet elmorzsoljuk a margarinnal, hozzáadjuk a többi hozzávalót, és sima tésztát gyúrunk belőle.
A tésztát fóliával betakarjuk, és 2 órára hideg helyre tesszük pihenni.
Ezután 4 mm vastagságúra nyújtjuk, és korongokat szaggatunk belőle.
Előmelegített sütőben megsütjük.
Amikor kihűltek, kettesével összeragasztjuk a lekvárral.
A tortabevonót gőz fölött felolvasztjuk annyi olajjal, hogy jól kenhető legyen.
A betöltött sütik tetejét megkenjük a csokival.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
sütési hőfok: 180°C
sütési mód: alul-felül sütés
költség: 700 Ft
költség egy főre: 117 Ft
elkészítettem: 1 alkalommal
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.28 22:41
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
lisztet elmorzsoljuk, többi hozzávalót, betöltött sütik, összeragasztjuk, felolvasztjuk, Előmelegített, elkészítettem, tortabevonót, vastagságúra, elmorzsoljuk, étcsokoládé, margarinnal, Töltelékhez, tortabevonó, napraforgó, szaggatunk, esetünkben, alkalommal, hozzáadjuk, betakarjuk, kettesével, hozzávalót, késhegynyi, Bevonathoz, korongokat, savanykás, megsütjük, lekvárral, megkenjük, liszt, margarin, tojás, porcukor, pálinka konyak, vaníliás cukor, citrom héja, késhegynyi, sütőpor, Töltelékhez, Bevonathoz, napraforgó olaj,
|
|
|
|
|