Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A rizst enyhén sós vízben épphogy puhára főzzük, leszűrjük, félretesszük.
Míg a rizs fő, az almákat meghámozzuk, kimagozzuk és apró darabokra vágjuk, a fügét is felaprítjuk. Az összes hozzávalót egy nagyobb lábasba tesszük, a rizs kivételével, felmelegítjük, és néhány percig főzzük. A tűzről levéve a rizst hozzákeverjük, ha túl sűrű a massza, kis tejjel hígítjuk.
Az egészet egy vastagon kivajazott, tetszőleges formába öntjük és mehet is a 150 fok-ra előmelegített sütőbe (légkeveréses üzemmódban) körülbelül egy órára
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Langyosan vagy hidegen fogyasztjuk.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.01 22:39
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
rizst enyhén, almákat meghámozzuk, összes hozzávalót, nagyobb lábasba, rizs kivételével, tűzről levéve, rizst hozzákeverjük, vastagon kivajazott, kukoricaliszt, előmelegített, hozzákeverjük, eszpresszónyi, felmelegítjük, félretesszük, légkeveréses, meghámozzuk, kivételével, felaprítjuk, tetszőleges, tőzegáfonya, fogyasztjuk, eszpresszó, hozzávalót, üzemmódban, körülbelül, kimagozzuk, kivajazott, olívaolaj, darabokra, Langyosan, leszűrjük, rizstorta, szárított, kakaópor, kerek szemű rizs, alma, tojás, narancs reszelt héja, citrom reszelt héja, szárított füge, tőzegáfonya, kukoricaliszt, kakaópor, eszpresszó kávé, eszpresszónyi, extra szűz olívaolaj,
|
|
|
|
|