Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkecombokat megmossuk, majd a forgónál kettévágjuk. Egy nagyobb tálba olajat öntünk, majd ízlés szerint sót, borsot, paprikát és a fűszerkeveréket adunk hozzá. Beletesszük a combokat és jól megforgatjuk a pácban. Lefóliázzuk és néhány órára- de akár egész éjszakára is betehetjük a hűtőbe. Majd kizsírozott tepsibe tesszük, kevés vizet öntünk alá és lefedjük, majd előmelegített sütőbe tesszük. Kb. 30 perc múlva levesszük a fóliát és hagyjuk sülni, míg mindenütt piros nem lesz. A sütőtököt kettévágjuk, magjait kikaparjuk, sózuk és előmelegített sütőben megsütjük. Ha megsült lehúzzuk a héját és turmixojuk,majd vajjal kihabosítjuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ajánlom mindenkinek.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
patakigigi
2014.03.18 21:05
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csirkecombokat megmossuk, forgónál kettévágjuk, nagyobb tálba, fűszerkeveréket adunk, sütőtököt kettévágjuk, fűszerkeveréket, csirkecombokat, sütőtökpürével, előmelegített, előmelegített, fűszerkeverék, megforgatjuk, pirospaprika, kihabosítjuk, kettévágjuk, kettévágjuk, Beletesszük, mindenkinek, Lefóliázzuk, kizsírozott, kikaparjuk, csirkecomb, sütőtökhöz, turmixojuk, Csirkecomb, betehetjük, levesszük, sütőtököt, mindenütt, megmossuk, olívaolaj, csipet, olívaolaj csirkéhez, étolaj sütőtökhöz, csipet bors, csipet pirospaprika, csirkecomb, sütőtök,
|
|
|
|
|