Fogás: leves, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hagymát apróra vágjuk, olajon megdinszteljük, majd sóval és pirospaprikával megszórjuk, majd felöntjük vízzel. A zöldséget karikára vágjuk, beletesszük, és puhára főzzük.
Ezalatt a tojást felverjük, belecsurgatjuk az olvasztott vajat, és annyi lisztet adunk hozzá, hogy galuskatésztát kapjunk.
A levesbe tesszük a borsót, felforraljuk, és beleszaggatjuk a galuskát, és készre főzzük.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.13 23:17
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hagymát apróra, zöldséget karikára, tojást felverjük, olvasztott vajat, levesbe tesszük, pirospaprikával, belecsurgatjuk, megdinszteljük, galuskatésztát, beleszaggatjuk, petrezselyem, felforraljuk, pirospaprika, beletesszük, olvasztott, Borsóleves, megszórjuk, galuskával, zöldséget, zöldborsó, felverjük, felöntjük, karikára, étvágyat, galuskát, Ezalatt, kapjunk, hagymát, tesszük, zöldség, levesbe, üveg zöldborsó, csomag vegyes zöldség, petrezselyem, pirospaprika, hagyma, pici olaj, tojás, liszt,
|
|
|
|
|