Fogás: desszert, Alkalom: farsang, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tojásokat egy tálba ütjük,hozzáadjuk a vaníliás cukrot ,a joghurtokat a citromhéjat és a rumot,majd a sütőporral elkevert lisztet. Odatesszük az olajat melegedni,majd evőkanállal beleszaggatjuk a tésztát amik időközben felöltik majd a fánk alakját. Sütés után papírtörlőre szedjük őket majd melegen porcukorba(lehet vaníliás és fahéjas is) hempergetjük őket. Egy kis edénybe,pohárba,lekvárt adunk melléje.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat kívánok!
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.01 10:02
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
tálba ütjük, vaníliás cukrot, sütőporral elkevert, olajat melegedni, tésztát amik, fánk alakját, beleszaggatjuk, papírtörlőre, hempergetjük, evőkanállal, citromhéjat, joghurtokat, sütőporral, egyszerűen, Odatesszük, finomliszt, porcukorba, hozzáadjuk, időközben, citromhéj, tojásokat, melegedni, Joghurtos, barackos, étvágyat, elkevert, felöltik, vaníliás, vaníliás, sütéshez, vaníliás, szedjük, pohár barackos joghurt, tojás, finomliszt, vaníliás cukor, sütőpor, citromhéj, kevés, sütéshez olaj,
|
|
|
|
|