Fogás: köret, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A zöldségeket megfőzzük. (Ha nem mirelitből készítjük, akkor a répát a főzés után kockázzuk fel.)
Amikor az alaposan leszűrt borsó és répa kihűlt, belekeverjük a felaprított nyers almát és ecetes uborkát.
Elkészítjük az öntetet: a tejfölt a majonézzel és a mustárral, valamint az ízesítőkkel jól elkeverjük.
Ráöntjük a zöldségekre és lazán összekeverjük.
Jól lehűtve kínáljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
adri787
2013.06.01 17:33
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
  
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
zöldségeket megfőzzük, főzés után, alaposan leszűrt, felaprított nyers, sárgarépakocka, összekeverjük, Franciasaláta, belekeverjük, zöldségekre, Elkészítjük, ízesítőkkel, felaprított, zöldségeket, elkeverjük, majonézzel, mirelitből, készítjük, megfőzzük, kockázzuk, mustárral, zöldborsó, savanykás, kisméretű, citromlé, kínáljuk, valamint, Ráöntjük, alaposan, öntethez, közepes, zöldborsó, sárgarépakocka, közepes savanykás alma, kisméretű ecetes uborka, öntethez pohár tejföl,
|
|
|
|
|
Gyros
|
0 komment
|
13 ember kedveli
|
|
|
|
|
|