Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Az olajon megpirítjuk a reszelt vöröshagymát, elkeverjük benne a piros paprikát és beletesszük a kisujjnyi hosszúságúra és késhátnyi vastagra vágott húsmetéltet s kissé lepörköljük. Aztán megsózzuk, paradicsommal és 2 deci vízzel feleresztjük és fedő alatt pároljuk. Hozzátesszük még a szétnyomott gerezd fokhagymát is.
Ha a hús puhulni kezd, belekeverjük a finom metéltre vágott zöldpaprikát, a 2 deci tejfölt és 1 evőkanálnyi finomra vágott zöldpetrezselymet. Ezzel aztán puhára pároljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Galuskával vagy burgonyával tálaljuk.
Jó étvágyat!
|
|
|
|
0 komment
|
15 ember kedveli
|
birann
2013.08.06 12:56
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
         
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
olajon megpirítjuk, reszelt vöröshagymát, piros paprikát, kisujjnyi hosszúságúra, szétnyomott gerezd, finom metéltre, zöldpetrezselyem, paradicsommal, sertéslapocka, zöldpaprikát, belekeverjük, paradicsomlé, hosszúságúra, feleresztjük, vöröshagymát, Hozzátesszük, beletesszük, evőkanálnyi, szétnyomott, evőkanálnyi, lepörköljük, evőkanálnyi, vöröshagyma, zöldpaprika, burgonyával, megpirítjuk, húsmetéltet, fokhagymát, elkeverjük, Galuskával, fokhagyma, késhátnyi, deka sertéslapocka, deka vöröshagyma, evőkanálnyi piros paprika, deci paradicsomlé, gerezd fokhagyma, zöldpaprika, étolaj, deci tejföl,
|
|
|
|
|