Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A tésztát a szokott módon összegyúrjuk, 50 percig pihentetjük. A töltelékhez a margarint a fahéjjal, a szegfűszeggel és a cukorral összekeverjük. A tészta megkelt megfelezzük, finoman átgyúrjuk, téglalap alakúra nyújtjuk, a margarinos krém felét rá kenjük. Szorosan felcsavarjuk. Ezután 3 centis darabokra vágjuk fel, kikent tepsibe rakjuk előmelegített, közepes lángon körülbelül 20 percig sütjük. Még melegen kiszedjük és azonnal a tetejére locsoljuk a cukros fahéjas tejfölt.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
A tetejére való cukros fahéj elmaradhat, nélküle is nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
4 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.06 23:35
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
szokott módon, cukorral összekeverjük, tészta megkelt, margarinos krém, tetejére locsoljuk, cukros fahéjas, tetejére való, előmelegített, szegfűszeggel, összekeverjük, összegyúrjuk, tojássárgája, felcsavarjuk, töltelékhez, pihentetjük, megfelezzük, körülbelül, margarinos, szegfűszeg, elmaradhat, margarint, darabokra, átgyúrjuk, kiszedjük, locsoljuk, evőkanál, tetejére, kiskanál, tetejére, téglalap, fahéjjal, evőkanál, Tetejére, Tészta, liszt, étolaj, élesztő, evőkanál cukor, tojássárgája, Töltelék, Ráma, cukor, kiskanál őrölt szegfűszeg, kiskanál őrölt fahéj, Tetejére, tejföl, kiskanál fahéj, evőkanál cukor,
|
|
|
|
|