Fogás: desszert, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 20 perc, Nehézségi szint: közepes
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A margarint kéz melegre melegítjük, és habosra keverjük.
Hozzáadjuk a cukrot és tovább habosítjuk.
Egyenként hozzákeverünk 3 tojás sárgáját.
A narancslét összeöntjük a tejjel.A lisztet átszitáljuk és összekeverjük, a sütőporral és a vaníliás cukorral.
A diót durvára összetörjük.
A tojás fehérjét kemény habbá verjük.
A margarinos és lisztes keveréket összedolgozzuk.
Hozzáadjuk a tejes narancslét,és a reszelt narancs héját.
Jól összekeverjük az egészet.
Lazán belekeverjük a felvert tojás habot és a diót.
Margarinnal kikent formában öntjük a masszát.
kb 160 fokos sütőbe 45 percig sütjük.
A formába hagyjuk langyosra kihűlni,rácsra borítjuk és megszórjuk porcukorral.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Csak akkor szeleteljük ha teljesen kihűlt.
Én zsírral és lisztel szoktam a formát kikenni!
Fogyasztható kb2 óra múlva
Jó étvágyat!
|
|
|
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
lyceum
2012.08.10 22:10
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
narancslét összeöntjük, lisztet átszitáljuk, vaníliás cukorral, diót durvára, tojás fehérjét, tejes narancslét, reszelt narancs, felvert tojás, formába hagyjuk, formát kikenni, összedolgozzuk, összekeverjük, kristálycukor, összekeverjük, hozzákeverünk, tojásfehérje, belekeverjük, Fogyasztható, szeleteljük, porcukorral, átszitáljuk, összetörjük, összeöntjük, Margarinnal, habosítjuk, narancslét, sütőporral, narancslét, Hozzáadjuk, melegítjük, Hozzáadjuk, margarinos, megszórjuk, kicsavart, Egyenként, Narancsos, Ráma margarin, kristálycukor, tojás sárgája, frissen kicsavart naracslé, 20dg liszt, sűtőpor, vaníliás cukor, tojásfehérje, naracs reszelt héja,
|
|
|
|
|
Gombák
|
0 komment
|
3 ember kedveli
|
|
|
|
|
|
Sünik
|
2 komment
|
12 ember kedveli
|
|
|
|
|
|