Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 90 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
Karikákra vágjuk a zöldséget és a hagymát. A vörösborban a fűszerekkel ízesítve puhára főzzük, majd kihűtjük.
Lehártyázzuk és a szalonnával megtűzdeljük a nyúlhúst, a hideg páclével leöntve, hűvös helyen 2-3 napig állni hagyjuk.
A margarin felében megpirítjuk a pácléből kivett húst, és egy kevés átszűrt páclével puhára pároljuk.
A maradék margarinból a liszttel rántást készítünk, felengedjük annyi páclével, hogy sűrű mártást kapjunk. A mustárral meg a ribiszkezselével (vagy más pikáns ízű lekvárral) ízesítjük, ha kell, még megsózzuk.
Ezzel a mártással leöntve tálaljuk a pecsenyét, és burgonyakrokettet kínálunk hozzá.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Más hússal is nagyon finom!
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
barklara
2018.02.11 20:44
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
     
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
fűszerekkel ízesítve, szalonnával megtűzdeljük, hideg páclével, margarin felében, pácléből kivett, kevés átszűrt, maradék margarinból, liszttel rántást, mártással leöntve, ribiszkezselével, Lehártyázzuk, megtűzdeljük, felengedjük, megpirítjuk, vörösborban, fűszerekkel, vöröshagyma, szalonnával, margarinból, mokkáskanál, babérlevél, nyúlgerinc, mustárral, savanykás, sárgarépa, Karikákra, pecsenyét, készítünk, zöldséget, mártáshoz, mártással, rozmaring, lekvárral, megsózzuk, ízesítjük, nyúlgerinc, nyúlcomb, füstölt szalonna, savanykás vörösbor, sárgarépa, vöröshagyma, fehérrépa, kakukkfű, babérlevél, rozmaring, szemes bors, mártáshoz, margarin, evőkanál liszt, mokkáskanál mustár,
|
|
|
|
|