Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A felapríttott vöröshagymát kevés olívaolajon megfuttatjuk, erősebbre vesszük a lángot és hozzáadjuk a marhahúst.
Sózzuk, borsozzuk, mustárral ízesítjük és állandó kevergetés mellett megpirítjuk a húst.
A csomagolásából kihajtogatott leveles tésztát hat egyenlő téglalapra vágjuk, a húsos tölteléket igazságosan elosztva a közepükre halmozzuk és feltekerjük a tésztalapokat.
Sütőpapírral vagy szilikonlappal bélelt tepsire helyezzük a hasékat. Tetejüket megkenjük tojással, meghintjük egy kevés reszelt sajttal:
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Betesszük 200 fokra előmelegített sütőbe (légkeverésen) 15-20 percre.
|
|
|
|
0 komment
|
1 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.07 08:24
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
felapríttott vöröshagymát, csomagolásából kihajtogatott, húsos tölteléket, közepükre halmozzuk, kevés reszelt, szilikonlappal, csomagolásából, tésztalapokat, előmelegített, kihajtogatott, felapríttott, megfuttatjuk, Sütőpapírral, légkeverésen, vöröshagymát, olívaolajon, megpirítjuk, vöröshagyma, igazságosan, feltekerjük, meghintjük, hozzáadjuk, tölteléket, téglalapra, kevergetés, Tetejüket, ízesítjük, erősebbre, halmozzuk, mustárral, megkenjük, darált marhahús, leveles tészta, vöröshagyma, frissen őrölt bors, dijoni mustár, olívaolaj, Tetejére, tojás, reszelt sajt ízlés szerint,
|
|
|
|
|