Fogás: egyéb, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 75 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A hozzávalókat összedolgozzuk annyi ásványvízzel amennyit felvesz,hogy finom, palacsinta sűrűségű massza legyen.Ha kézi sütőnk van,egy kisebb merőkanálnyit öntünk a felforrósított formára és addig csukjuk,nyitjuk, amíg a gőz kiszáll,késsel lepattintjuk,és egy literes üvegnek támasztva hagyjuk kiszáradni.
Nekem elektromos sütőm van,mokkás kanállal 3-4 halmot teszek az alsó lapra,a felsőt pedig 3-4 szer csukom,nyitom,ki kell tapasztalni .Rengeteg lesz belőle ,én 10-15 dkg lisztből készítem egy alkalomra, ha csak mi vagyunk (3 személy)
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Igen finom,egész nap ropogtatjuk,míg tart.
|
|
|
|
0 komment
|
5 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.13 08:59
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
   
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
hozzávalókat összedolgozzuk, kisebb merőkanálnyit, felforrósított formára, literes üvegnek, alsó lapra, felsőt pedig, felforrósított, összedolgozzuk, merőkanálnyit, lepattintjuk, ásványvízzel, hozzávalókat, köménymagos, ropogtatjuk, tapasztalni, kiszáradni, kávéskanál, kávéskanál, elektromos, palacsinta, ásványvíz, köménymag, támasztva, Trappista, alkalomra, sűrűségű, margarin, készítem, Rengeteg, amennyit, lisztből, kanállal, liszt, vagy margarin, olaj, kávéskanál, ásványvíz,
|
|
|
|
|