Fogás: főétel, Alkalom: hétköznapi, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A csirkemellet kifilézem. Sózom és borsozom. A vajat felmelegítem és belerakom a csirkemellet, a bőrös felével lefelé. Megsütöm. A vaj másik felét felolvasztom és rárakom a reszelt sajtot, majd a camembertet is felolvasztom. Liszttel megszórom és felengedem tejjel. Kiforralom, majd leturmixolom. A zöldségeket csíkokra vágom és olajon megpirítom őket, zöldfűszerekkel ízesítem.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Nagyon finom.
|
|
|
|
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szonoczky
2014.02.18 14:37
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |

|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
csirkemellet kifilézem, vajat felmelegítem, bőrös felével, reszelt sajtot, zöldségeket csíkokra, zöldfűszerekkel, sajtmártással, felmelegítem, felolvasztom, leturmixolom, csirkemellet, felolvasztom, csirkemellet, zöldségekkel, zöldségeket, kaliforniai, camembertet, lilahagyma, Csirkemell, felengedem, csirkemell, Kiforralom, megpirítom, Camembert, kifilézem, megszórom, sárgarépa, belerakom, padlizsán, Liszttel, borsozom, csirkemell, kanál, Camembert, sajt, liszt, lilahagyma, padlizsán, sárgarépa, cukkini, kaliforniai paprika,
|
|
|
|
|
Knédli
|
2 komment
|
12 ember kedveli
|
|
|
|
|
|