Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 45 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A vöröshagymát apróra vágom. A paradicsomot és a paprikát felszeletelem. A harcsát közepes kockákra vágom. Egy edénybe olajat öntök, elkezdem párolni a vöröshagymát. Közben hozzáadom a paprikát, majd a paradicsomot, és együtt párolom. Ízlés szerint fűszerezem, majd felöntöm kevés vízzel, és puhára főzöm (közben ha szükséges, a vizet pótolom). A tejfölt simára keverem a liszttel, és állandó keverés mellett a pörköltalaphoz öntöm. Felforralom, hozzáadom a feldarabolt harcsát. Felforralom, majd lassú tűzön kb. 10 percig főzöm. Nem kevergetem, csak néha megrázogatom. Közben kifőzöm sós vízben a tésztát, hideg vízzel leöblítem, és egy kis olajon megfuttatom. Hozzáadom a túrót és a tejfölt, ízlés szerinti mennyiségű apróra vágott kaprot, sót, és jól összemelegítem. Végül a harcsapaprikást és a túrós csuszát együtt tálalom.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Ajánlom mindenkinek!
|
|
|
|
0 komment
|
7 ember kedveli
|
amentida
2014.10.06 18:11
|
|
|
|
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet: |
     
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
vöröshagymát apróra, paprikát felszeletelem, harcsát közepes, edénybe olajat, vizet pótolom, tejfölt simára, pörköltalaphoz öntöm, feldarabolt harcsát, túrós csuszát, harcsapaprikást, pörköltalaphoz, Harcsapaprikás, összemelegítem, felszeletelem, megrázogatom, vöröshagymát, vöröshagymát, paradicsomot, paradicsomot, feldarabolt, Felforralom, megfuttatom, vöröshagyma, mindenkinek, Felforralom, kevergetem, fűszerezem, paradicsom, mennyiségű, leöblítem, hozzáadom, szükséges, Hozzáadom, hozzáadom, liszttel, csipet, liszt, pohár tejföl, paradicsom, vöröshagyma, csipet bors, paprika, harcsa,
|
|
|
|
|